Fișă de înregistrare e-consiliere / Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea POLITEHNICA din București
Când simți că ești copleșit(ă) de responsabilități, sarcini de lucru, griji sau emoții, când ai orice fel de dificultăți personale (relații dificile cu cei apropiați, decizii importante de luat, conflicte nedorite) când simți că nu mai poți face față singur(ă), când nu știi dacă ai cele mai bune răspunsuri pentru interviul de angajare, când ai vrea să știi pur și simplu la ce te pricepi mai bine, când nu știi pentru ce job să aplici, când nu ești sigur(ă) că ai scris cel mai bun CV, este momentul potrivit să îți faci o programare pentru consiliere individuală și un consilier te va sprijini.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din UPB oferă consiliere educațională, psihologică și în carieră, gratuit și cu respectarea totală a confidențialității.
Mai multe afli pe:
 http://ccoc.pub.ro

Completând acest formular de tip fișă de înregistrare e-consiliere, te poți înscrie pentru a participa la ședințe de consiliere indviduală susținute de către specialiștii C.C.O.C. pe platforma https://e-consiliere.curs.pub.ro/.
 În cel mai scurt timp de la înregistrare, vei fi contactat de către un consilier din echipa CCOC pentru a stabili împreună detaliile programării.

.
Mulţumim!



Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și prenume
Facultate/An/Grupă
Nr. de telefon *
Gen
Clear selection
Ce tip de e-consiliere solicitați?
Clear selection
Scrieți-ne pe scurt care este nevoia dvs. de consiliere individuală.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy