Ultima modificare Nume Descriere
Legătură Fișă de înregistrare e-consiliere

Pentru a putea să beneficiați de serviciile C.C.O.C., prima dată trebuie să completați Fișa de înregistrare e-consiliere.

Mulțumim!

Legătură Formular de satisfacție cu privire la serviciile C.C.O.C.

Salut!

Pentru că ai participat la una dintre activităţile C.C.O.C. de-a lungul timpului (consiliere individuală, consiliere de grup tip workshop, campanie de informare), te rugăm să completezi formularul nostru de feedback. 

Ne va fi de mare ajutor pentru a ne îmbunătăți permanent serviciile și a răspunde cât mai potrivit la nevoie voastre actuale!

Mulțumim!

Echipa C.C.O.C.

Legătură Subscribe form - foreign students
Pagină CONTURI ACCES

Pentru a afla user-ul de acces la aceasta platforma accesati pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. Parola initiala pentru anul 1 este student + ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam schimbati parola dupa prima autentificare.

Pagină SOFTWARE GRATUIT

Puteti descarca in mod gratuit produse Microsoft (exceptand suita Microsoft Office) accesand adresa https://aka.ms/devtoolsforteaching si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.

Puteti descarca in mod gratuit produse VMWare accesand adresa https://vmware.pub.ro si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.

Puteti descarca in mod gratuit suita Microsoft Office accesand adresa http://portal.office.com si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.